מטבח "כמו פעם"

תמר ודווד ביקשו מטבח פורמיקה עם אופי מיוחד,

שיוכלו בכייף לבשל בו יחדיו.

וידיות מסוגננות, שכמו תכשיטים, גונבות את המבטים

את התנור עם הכיריים (התנור החדש עדיין לא היה בבית כשהגעו לצלם) מיקמנו במרכז בין הכיור הבשרי לכיור החלבי, כדי ליצור הפרדה ברורה בין שני האזורים.

השתמשנו במשטח דקטון, שמתכתב עם הריצוף, משטח שלא מתלכלך משום דבר, ואין בעיה לשים עליו רותח או קר, והוא גם אנטיבקטריאלי, ובקיצור- סופר- פרקטי.

בקיר "הגבוהים" עשינו מזווה, ומקום למיקרו על המשטח (פשוט כי זה הכי נח כך)

וכמובן מדפים- מקום להציג את כל החפצים היפים.

קראו כתבות נוספות

שתף כתבה זו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
סגירת תפריט

גם בימי קורונה לא צריך להתפשר
על פחות מהמטבח הטוב ביותר