מהפך שמתחיל במטבח של ברכה ושלומי

לפני השיפוץ

  • באנו לשנות:
  •  
  • מטבח סגור
  • חשוך
  • אחסון מועט ולא נח
  • מרחב עבודה מצומצם
  • ישיבה דחוקה
  • אזור שירות דחוק שחוסם את   החלון

שברנו את הקיר המפריד בין המטבח לסלון, הכנסנו את המרפסת- יצרנו חלל אירוח פתוח מואר ורחב ידיים.

החלפנו את הפרקט הישן, והמרצפות העייפות במטבח בפרקט אלון תלת שכבתי עם פלנקים רחבים.

הארנו את החלל בגופי תאורה מעוצבים.

קיר אחסון גבוה ארוך כולל: בילט אין לתנור ומיקרו, מקרר ומקפיא אינטגראלים , שני מזווים רחבים ועוד שניים צרים וכמובן טלויזיה עם כל הנלווים.

שילבנו את הסלוט מיזוג בנגרות, כדי להדגיש את הגובה ולהוסיף אלגנטיות לתחושת החלל.

ton sur ton

כדי להרוויח חלל שקט ונינוח השתמשנו בחומרים בעליי גוון דומה, גוון חם על-זמני.

חזיתות המטבח- בגוון סהרה נישות בפורמיקה דמוי אבן בעלת גוון בסיסי זהה. פרופיל במה וסוקל צבועים לגוון תואם.

משטח עבודה- גרניט פורצלן במראה בטוני . ברז, ידיות ותאורה בפליז, מעשירים את העיצוב ומוסיפים לחלל חמימות ויוקרה.

שתף כתבה זו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email